Så seg på att uppdatera...

... Är jag! Jag vet... men det är så mycket annat så man glömmer bort det här med att skriva av sig ;)
Sitter just nu i Stockholm hos babys föräldrar och det regnar och regnar!
Jag säger bara en sak! Aldrig bo i Stockholm... Folk överallt som springer och tränger sig och alla tycks vara i sin egen lilla stressade värld, suck säger jag bara!

Tågresan ner igår var ju så där lagom rolig... Först var tåget från Mora inställt för att något träd blåst ner över ledningen! Så vi fick åka buss till Tällberg och därifrån ta tåget till Borlänge. Självklart var vi redan där 20 min försenade så Stockholmståget hade redan åkt. Så vi fick först åka tåg därifrån till Gävle och sedan X2000 från Gävle till Stockholm, det hela slutade med att vi var över 1 timma försenade ner... roligt... NEJ! Men sällskapet var ju i alla fall trevligt ;)

På söndag ska vi flytta upp babys saker till Mora också =)) Ska bli så underbart att bo med henne! Vi har ju visserligen gjort det i över 1 månad redan, men nu blir det på riktigt!
Är så otroligt glad att jag träffat dig och att allt blivit så underbart! Varje dag är som att sväva på rosa moln typ :) Du är det bästa som hänt mig! :) Älskar dig av hela mitt hjärta... och lite till :)

Till min fina baby!

Jag har en önskan och en tanke
Jag vill att min önskan ska slå in
så fort jag såg en stjärna falla
Att jag fick önska vad jag ville
Blott en önskan vill jag ge
"Att va din för alltid"
Låt en stjärna falla ner....



JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA!


Nästan sommar

Mmmm vilket underbart väder det har varit idag... Jag och baby har stekt oss i solen en massa, eller hon satt mest i skuggan ;) Nåväl... Grillat har vi gjort och ätit potatisgratäng! Mums mums! Har varit en toppendag, även om vi inte gjort så mycket och att Huskie har varit trottsig som ett litet barn. Han fick en riktig måltid idag... en HEL flintastek... Om han fick den? NEJ, han rotade upp den ur soporna eftersom jag lyckades bränna den under gårdagens grillning *suck*
Dessutom har han ovanligt många vaxproppar i öronen idag, de kommer fram när det är något som inte är så skoj!

Igår ja, så fyllde älsklingen år :) Hoppas du tyckte om din födelsedag och det du fick =)

Jag är så fruktansvärt trött på mitt ena öra just nu... Har fått nån infektion så hörselgången är svullen, är näst intill döv på höger sida... Känner mig som en gammal gubbe som går runt och gormar "VAA?" till allt som sägs :P
Har de inte blivit bättre på måndag lär jag väl få söka för de, så här orkar jag inte ha det!

Nu vill baby tydligen baka muffins också, ja det är ju iof gott :)
Älskar min Angie mest av allt!

RSS 2.0